kell 18:45 JK Maag Tartu — FC Flora Tallinn, Tartu Annelinna kunstmuruväljak:

Maag ja Flora kohtusid omavahel viimati 30. aprillil peetud Meistriliiga mängus, kus Sergei Starovoitovi neljandal lisaminutil löödud värav päästis tartlastele viigipunkti — mäng A. Le Coq Arenal lõppes tulemusega 1:1.

“Viimane kohtumine näitas, et suudame Floraga mängida. Kodus soovime neid võita,” ütles JK Maagi treener Boriss Hrabrov. Tartlaste kaitsja Stanislav Russakov kinnitas, et meeskond soovib oma poolehoidjatele näidata, et osatakse võidelda ja võita. “Tahame kodupubliku toetusel pakkuda hooaja parima esituse,” märkis ta.

“Esimene kohtumine Maagiga ei läinud meil hästi: Sander Post sai punase kaardi ning mõned väga head väravavõimalused jäid kasutamata, samas kui Tartu realiseeris mängu lõpus oma võimaluse,” tõdes FC Flora peatreener Pasi Rautiainen. “Arvan, et kolmapäevane kohtumine tuleb väga tasavägine. Mõlemale meeskonnale ning jalgpallile üldse tuleb kahjuks see, et mäng toimub kunstmurul ja seda nüüd, kui enamus meeskondi on juba naturaalmurule jõudnud ning pikk hooaeg ees.”

Flora poolkaitsja Martin Reim peab eelseisvat mängu Maagiga floralaste selle hooaja kõige tähtsamaks. “Kui võidame, pääseme karikafinaali ja sealt omakorda eurosarja. Teiseks jäi viimasest mängust meelde väga valus viik ja ehk on võimalik nüüd revanš võtta,” selgitas Reim.

Mängu peakohtunik on Margus Kotter ning abikohtunikud Hannes Reinvald ja Rein Pajunurm. Mängukeelde meeskondadel ei ole.

kell 18:45 JK Trans Narva – FC TVMK Tallinn, Narva Kalevi staadioni kunstmuruväljak

2. aprillil Meistriliigas peetud kohtumises tegid Trans ja TVMK 1:1 viigi — Narva meeskond asus 32. minutil Dmitri Lipartovi väravast juhtima, kaks minutit hiljem Vladislav Gussev viigistas.

“Iga mänguga astume sammu karikavõidule lähemale, seepärast on kohtumise tähtsus väga suur,” sõnas JK Transi peatreener Valeri Bondarenko. “TVMK meeskond on väga tugev, meid ootab väga raske mäng,” lisas poolkaitsja Stanislav Kitto.

FC TVMK peatreener Vjatšeslav Bulavin meenutas, et viimane mäng Transiga oli tema hoolealustele raske. “Suure vaevaga saime viigi kätte. Seekord ei ole viik võimalik ja tuleb mängida võidule,” ütles Bulavin.

“Transil on võimas ründeliin ja meie põhiülesanne on neutraliseerida Gruznov ja Lipartov. Kui sellega hakkama saame, on lootust finaali pääseda,” rääkis TVMK kaitsja Tomas Rimas.

Peakohtunikuks on Kristo Tohver ning abikohtunikeks Eduard Rõžov ja Jaanus Mutli. JK Transil jätab kohtumise vahele Vladislav Ivanov.

Karikavõistluste finaalmäng peetakse kolmapäeval, 17. mail kell 18:45 Kadrioru staadionil.