Kolmapäeval kerkis United Inglise kõrgliigas juba kolmandaks, kuigi mängupilt 3:1 võidumängus Burnley üle jättis taaskord soovida.

"See ei valmista mulle küll rõõmu, ent pean ütlema, et olen hädas Louis van Gaali meeskonna mängude nautimisega," kirjutab 40-aastane Scholes oma Independenti blogis.

"Nad võitsid kolmapäeva õhtul Burnleyt, kuid hoopis Burnley oli see, kes tekitas avapoolajal kõik ohtlikumad momendid. Kohati on Unitedi mäng haletsusväärne."

"Et alistada vastasmeeskond, pead sa ründama. Et rünnata, tuleb sul võtta riske. Ent praeguses meeskonnas on liiga vähe mängijaid, kes oleks valmis neid riske võtma."

Scholes kritiseeris ka hollandlasest treeneri käitumist seoses eelmise nädalavahetuse 1:1 mänguga West Hami vastu (United viigistas üleminutitel), kui van Gaal pressikonverentsil üllatuslikult terve rea fakte ette luges, tõestamaks ajakirjanikele, et West Hami loots Sam Allardyce'i süüdistused Unitedi "pikkade söötude mängimise" taktika osas ei pea paika. 

"Miks sa peaks reageerima West Hami treenerile? Olukord oleks teine, kui tegu oleks Chelsea või Manchester City treeneriga, ent päeva lõpuks oled sa ikkagi Manchester Unitedi peatreener," ei saa kaks hooaega tagasi karjäärile punkti pannud Scholes treeneri käitumisest aru.