29-aastane Nasri, kes praegu viibib laenulepinguga Sevilla jalgpalliklubis, rääkis Guardiola reeglitest Prantsuse televisioonile: "Ta käsib mängijatel seksuaalsed vajadused rahuldada enne keskööd, et me korralikult magada saaksime. Isegi, kui järgmine päev on vaba. Ta ütles, et pani selle keelu ka Barcelonas Lionel Messile ning tema lihased on pärast seda ainult arenenud."

Veel rääkis Nasri, et tal oli pärast pikka vigastuspausi probleeme kaaluga, mis pani Guardiola tema kallal veelgi rohkem näägutama. Sevilla peatreeneri Jorge Sampaoli kohta oli palluril seevastu ainult kiidusõnu. "Ausalt öeldes armusin Sampaolisse ära. Ta on segu Bielsast (Argentina treener Marcelo Bielsa - toim) ja Guardiolast, kes hooajaeelsel perioodil mu silmad avas," jätkas Nasri.

"Kui ma pärast aastast seljavigastust puhkuselt naasin, oli mul veel isiklikke muresid ja olin natuke vormist väljas. Mitte nii palju, kui räägiti, aga natukene - neli kilo ülekaalu. Guardiolale piisab 2,5 kilost, et ta sind oma treeninggrupist välja viskaks. Guardiola ütles, et ma olen käest läinud. Ta ütles seda korduvalt ja andis mulle sõna otseses mõttes jalaga tagumikku."

"Guardiola ütles, et oskuste poolest peaksin ma kuuluma mitte Manchester Citysse, vaid Barcelonasse. Meil olid mõned jutuajamised, ta tahtis, et ma tema käe all edasi mängiks. Ma ütlesin "ei", kuna ta ei saanud mulle tagada põhikoosseisu kohta. Mina aga tahtsin mängida. Ta ütles mulle, et ma teen vea, aga mul on siiski veel kahe-aastane leping," lisas Nasri.