VfB Stuttgart kaotas nädalavahetusel Hamburger SV-le 1:4 ja on langenud Bundesligas 18 meeskonna konkurentsis 14. kohale. Tiitlikaitsjad on sel hooajal saanud Saksamaal juba kuus kaotust.

Stuttgardi peatreener Armin Veh avaldas lootust, et mängijad unustavad hävitava kaotuse koduliigas ja suudavad keskenduda eelseisvale mängule Olympique Lyon`i vastu.

“Hetkel aitavadki meid august välja vaid head tulemused mänguplatsil,” teatas treener uefa.com-ile.

Viimasel neljal hooajal Meistrite Liigas alagrupiturniirilt edasi pääsenud Lyon sõitis Saksamaale teadmisega, et kaotus eelseisvast mängust jätab neile edasipääsuks vaid teoreetilised võimalused.

“Teadsime juba alagruppide loosimise järel, et edasipääsuks on vaja Stuttgardit võita,” sõnas Lyoni kaitsja Sébastien Squillaci. “Kuid nüüd oleme oma olukorra kahe kaotusega väga raskeks teinud.”

Ka koduliigas pole Lyoni ülekaal sel hooajal nii veenev kui varem. Meeskonna mängule on oma jälje jätnud peatreeneri vahetus, kus Gérard Houllieri asemel on ametis Alain Perrin. Lisaks lahkus suvel klubist rida mängijaid eesotsas Prantsuse liiga eelmise hooaja parima jalgpalluri Florent Maloudaga.

UEFA Meistrite Liiga, 23.10.07:
E-alagrupp:
Stuttgart — Lyon
Rangers — Barcelona
F-alagrupp:
Kiievi Dünamo — Manchester United
AS Roma — Sporting
G-alagrupp:
Moskva CSKA — Internazionale
PSV — Fenerbahçe
H-alagrupp:
Sevilla — Steaua
Arsenal — Slavia