Väravavahi kohal alustab Artur Kotenko, kaitseliinis Tihhon Šišov, Alo Bärengrub, Igor Morozov ja Taijo Teniste, poolkaitses Sander Puri, Konstantin Vassiljev, Martin Vunk ja Dmitri Kruglov ning rünnakul Vitali Gussev ja Alo Dupikov, teatas EJL-i pressiteenistus.

Oma koondisedebüüdi teevad Gussev ja Dupikov.

"Gussev on tegelikult juba kogemustega mängija, Alo on viimasel ajal päris heas hoos olnud. Sõprusmängus on kuus vahetust lubatud, nii et vajadusel saab olukorda muuta," märkis Rüütli.

"Vastastest tean niipalju, et neil pole viimasel ajal väga hästi läinud ja kindlasti soovivad nad meie vastu väravaid lüüa ja võita. Meie omalt poolt tahame loomulikult midagi vastu käia," selgitas peatreener.

"Koosseis on tavapäratu. Selge, et kokkumängu pole, kuid üksikult võttes peaks olema päris tasemel rivistus. Ma ei näe põhjust, miks see koondis peaks tegema nõrgema esituse kui detsembris Murcias mänginud eksperimentaalkoosseis."

Kuna tegu pole FIFA ametliku rahvusvaheliste kohtumiste päevaga, siis ei saa Rüütli kasutada mitmeid välisklubide pallureid, sest klubidel pole kohustust neid koondise juurde lubada.

Viimasena jäi eemale algselt nimekirjas olnud Ats Purje.

FIFA edetabelis asub Walesi koondis 73. ja Eesti 113. kohal. Sel aastal kaotas Wales MM-valikmängus Saksamaale ning Soomele 0:2, sõpruskohtumises jäädi 0:1 alla Poolale.

2008. aastal alistati maavõistlusmängus Taani 1:0, Norra 3:0, Luksemburg 2:0 ja Island 1:0, MM-valiksarjas võideti Liechtensteini 2:0 ja Aserbaidþaani 1:0, kaotused võeti vastu Hollandilt (0:2), Gruusialt (1:2), Venemaalt (1:2, MM-valikmäng) ja Saksamaalt (0:1, MM-valikmäng).

Wales - Eesti maavõistlus algab homme, 29. mail kell 21.30 Eesti aja järgi. Kohtumist näitab otseülekandes Sky Sports HD2.