Ronaldo alustas mängu AC Milani vastu algkoosseisus, kuid ei suutnud head taset välja mängida ja vahetati 55. minutil välja. Peatreeneri Maurizio Sarri otsusest selgelt pettunud Ronaldo kõndis pingi asemel otse riietusruumi ning lahkus Itaalia meedia teatel ka enne kohtumise lõppu juba staadionilt. Portugallase asemel sisse tulnud Paulo Dybala lõi 77. minutil ka Juventuse 1:0 võiduvärava.

Ronaldo käitumist kritiseeris itaallasest endine Juventuse peatreener Fabio Capello. "Cristiano on tšempion, selle vastu ei saa keegi vaielda, kuid ta pole kolm aastat enam kellestki mööda triblanud. Ta ei ole hetkel oma parimas vormis ja see on normaalne, et ta välja vahetati."

"Kiidan Sarrit, kes sellise otsuse julges teha," jätkas 73-aastane Capello. "See ei ole ilus, et Cristiano hakkas Sarriga vaidlema ning ei vaadanud kohtumist edasi pingilt. Mängija peab käituma meistrile omaselt ka siis, kui ta välja vahetatakse, mitte ainult siis, kui hästi läheb. Oma meeskonnakaaslasi tuleb austada."

"Juventus suudab ilma Ronaldota mänge võita. Tundus, et nad sõltuvad väga temast, kuid on näha, et tegu on piisavalt hea meeskonnaga, kus on palju kvaliteetseid mängijaid."

Sarri avaldas pärast kohtumist, et vahetas Ronaldo välja vigastuse tõttu. "Peame tänama teda. Ta ohverdas ennast, et meid keerulises situatsioonis aidata. Ta andis endast kõik, et mängida, aga nägin, et ta polnud parimas vormis. On täiesti normaalne, et Ronaldo oli ärritunud platsilt lahkudes. Viimase kuu jooksul on tal olnud probleeme põlvega, mis mõjutab tema esitusi ja ta pole hetkel oma parimas seisus."

See oli Ronaldo jaoks teine kohtumine järjest, kus ta välja vahetati. Lõppenud nädala sees toimunud Meistrite Liiga kohtumises Moskva Lokomotivi vastu võeti portugallane pingile 81. minutil. Ründestaari käitumisest võis selgesti aru saada, et peatreeneri teguviis ei olnud tema jaoks meelepärane. Hiljem ajakirjanike ette astudes märkis Sarri, et kahe mehe suhted on parimas korras ning Ronaldol ei olnud lihtsalt parim õhtu.