Esmalt teatas ajaleht Marca täna hommikul, et Reali poolt mängija eest küsitav 100 miljonit eurot Ronaldo jaoks solvav ja seetõttu soovibki portugallane Madridist lahkuda.

Teadupärast on Cristiano Ronaldo palgasoov suur ning Torino Juventuse rahalised võimalused ei ole võrreldavad näiteks Reali, FC Barcelona, PSG või Manchester City'ga. Seega huvitab maailma, kuidas Juventus saaks tehingu tehtud. Väidetavalt tuleb Ronaldo eest maksta 100 miljonit eurot ning plaanis on sõlmida nelja aasta pikkune leping koguväärtusega 120 miljonit eurot.

Itaalia meedia kirjutab, et ainult praeguste spekulatsioonide tõttu on Juventuse aktsia tõusnud 7,27 protsenti. Loomulikult tõuseks Ronaldo liitumise korral mühinal Juventuse mängusärkide ja fänninänni müük. Kõike kokku pannes on Ronaldo soetamine Juventuse jaoks üsnagi võimalik.

Hispaania ja Itaalia meedia teatel on Ronaldo praeguseks läbinud Münchenis juba ka meditsiinilise testi. Juventuse endine president Luciano Moggi aga teatas, et Ronaldo on tegelikkuses juba Torino klubiga lepingu allkirjastanud.

Kuigi 33-aastane Ronaldo on koos Portugali koondisega MM-ilt välja langenud, siis on ta jätkuvalt katmas Euroopa suurte ajalehtede esikaasi.