"Need aastad Madridi Realis ja Madridi linnas on olnud arvatavasti minu elu ilusaimad," kirjutas Ronaldo. "Tunnen selle klubi, fännide ja linna vastu tohutut tänulikkust. Sellele vaatamata tunnen, et on saabunud aeg oma elus uue lehekülje pööramiseks ja seetõttu ma palusin, et klubi võtaks minu lahkumissoovi vastu."

"Need on olnud üheksa hiilgavat aastat. Kuigi Real on väga nõudlik koht jalgpalli mängimiseks, ei unusta ma iial, et sain siin oma mängu täiesti unikaalsel moel nautida. Mul on olnud fantastilised meeskonnakaaslased nii vutimurul kui riietusruumis, mind on toetanud suurepärased fännid. Madridi Real vallutas minu ja mu perekonna südame ning seetõttu tahan tänada kõiki - presidenti, direktoreid, kolleege, treenereid, arste, füsioterapeute, imelisi töötajaid, kes kõik õlitatult tööle panid ja olid väga pühendunud," jätkas ründetäht.

"Ühtlasi soovin tänada Hispaania Jalgpalli. Selle üheksa imelise aasta jooksul olen saanud mängida suurepäraste jalgpallurite vastu. Ma austan teid kõiki ja suur tunnustus teile kõigile. Ma lahkun, aga see särk, see logo ja Santiago Bernabeu jäävad alatiseks osakeseks minust, ükskõik, kuhu ma ka ei läheks. Hala Madrid!" lõpetas Ronaldo oma pöördumise.