Juventuse president Andrea Agnelli saabus täna Kreekasse Kalamatale, kus Ronaldo hetkel oma perega puhkab. Kokkusaamine toimus Ronaldo hotellis, kirjutab Itaalia meedia.

Viiel korral maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldo üleminek Juventusse peaks kõigi eelduste kohaselt aset leidma sel nädalal. Itaalia meistermeeskond on portugallasega isikliku lepingu tingimused juba kokku leppinud - Ronaldole on pakutud nelja aasta pikkuse kontrahti eest 120 miljonit eurot. Seejuures suure osa sellest palgarahast on valmis maksma Juventuse suurtoetaja Fiat.

Esmaspäeval võttis Ronaldo teemal sõna ka Juventuse legendaarne eksväravavaht Gianluigi Buffon, kes liitus suvel PSG-ga. Buffon sõnas Sky Sportsile: "Ma poleks üllatunud, kui Ronaldo kolib Juventussse. See teeks mind väga õnnelikuks, sest just seda Juventus vajab, et fännidele pakkuda uusi iidoleid, keda imetleda."

Itaalia ajaleht Gazzetta dello Sport kirjutas täna, et Ronaldol oli eile õhtul jutuajamine ka Juventuse peatreeneri Massimiliano Allegriga. Telefonikõne oli väga sõbralik ning väidetavalt arutati meeskonna võimalikku taktikat.

Ronaldo agent Jorge Mendes on Corriere dello Sporti andmetel täna Madridis, kus koguneb Reali juhtkond.

Ronaldo lõi käimasoleval MMil neli väravat, kuid valitsev Euroopa meister Portugal langes välja juba kaheksandikfinaalis, kus kaotati Uruguayle.