Cityl ja Unitedil on kaks vooru enne lõppu võrdselt punkte, kuid Mancini hoolealustele annab eelise parem väravate vahe. Cityl on veel mängida Newcastle'i ja Queens Park Rangersiga, Unitedil Swansea ja Sunderlandiga.

"Tiitlivõimalus on nüüd meie endi kätes, kuid Manchester United on ikka veel favoriit. See oli hea võit, kuid meil on järel kaks rasket mängu, Unitedil seevastu kaks lihtsat. Nende vastastel Swanseal ja Sunderlandil pole enam millegi peale mängida. Mul on väga hea meel, et me oleme esimesed, aga see ei muuda midagi. Jalgpall on hullumeelne," vahendab BBC Sport Mancini sõnu.

"Püsisime 28 mängu tipus ja arvan, et väärisime teist võimalust. Kuid see pole veel läbi. Kui me nii arvame, teeme suure vea."

Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson oli teist meelt, kallutades favoriidikoorma pigem City õlgadele. "Nad peavad ainult kaks mängu veel võitma ja ongi liiga ära võitnud," ütles šotlane, kes kahetseb kõige enam eelmises voorus Evertoni vastu tehtud 4:4 viiki.

"Võib ju igasugustele mängudele tagasi vaadata, kuid tähtsaim neist oli Evertoniga. Viimase seitsme minutiga kaks väravat ära anda oli meie poolt naeruväärne esitus. See võis meile tiitli maksma minna."