Tabelis alles eelviimasel kohal olev Mainz juhtis poolajaks Jonathan Burkhardti ja Alexander Hacki tabamustest 2:0. Vaheajal tegi Bayerni peatreener Hans Flick kaks vahetust, kui Jerome Boatengi ja Benjamin Pavardi asemel toodi väljakule Nicklas Süle ja Leon Goretzka.

Juba 55. minutiks oli seis 2:2, kui 50. minutil oli täpne Joshua Kimmich ning viis minutit hiljem Leroy Sane. 70. minutil viis vahetusmees Süle juba Bayerni 3:2 juhtima. Võidu vormistas lõpuks klubi esiründaja Robert Lewandowski, kes 76. minutil realiseeris penalti ning ning seitse minutit hiljem sahistas taas võrku. Poolaka arvel on tänavuse hooajaga Bundesligas 13 mänguga juba 19 väravat ja viis söötu.

Pühapäeval peeti veel üks mäng, kui Dortmundi Borussia alistas 2:0 Wolfsburgi. Kodumeeskonnale tõid võidu Manuel Akanji ning Jadon Sancho tabamused.

Bayern jätkab tabelis liidrina, olles kogunud 33 punkti. Neile järgnevad RB Leipzig (31), Leverkuseni Bayer (28) ja Dortmundi Borussia (25). Wolfsburg hoiab 24 silmaga kuuendat kohta. Käimasoleval hooajal vaid ühe võidu saanud Mainz asub tabelis eelviimasel positsioonil.