"Ükski mängija pole sellist summat väärt," lausus seni klubi spordidirektorina tegutsenud Zidane. "Kümme aastat tagasi tunnistasin, et ka mina polnud 75 miljonit väärt."

Madridi Real maksis Zidane'i eest sellise summa 2001. aastal Juventusele. "Olen täna sunnitud tunnistama sama, mis siis - ükski mängija pole nii palju väärt. Kuid kaks klubi leppisid sellise summa kokku. Selline on jalgpall, kahjuks. Seda on raske mõista. Väga raske on mõista, mis jalgpallis toimub."

"Bale teab, mida temalt oodatakse. Ta on liitunud maailma parima klubiga ja seda tohutu hinnasildiga. Olen sama kogenud ning kolm kuud oli väga raske. Mõtlesin isegi lahkumisele. Kuid kui keskendud sellele, mis toimub väljakul, hakkavad asjad jooksma," rääkis abitreener uuest hoolealusest.

"Minu roll on talle selgitada, et ta mängiks nii nagu oskab ning ei paneks endale liiga palju pingeid. Tal on tohutu potentsiaal, mida ta on demonstreerinud viimased kolm aastat ning ta on kindlast maailma kolme parima seas. Aga ta saab paremaks minna. Ma usun, et ta annab Madridile palju juurde."