Real alustas hästi ning pääses juba pooletunnise mängu järel Karim Benzema kahe värava abil 2:0 juhtima. Avapoolaja lõpus lõi Casemiro ka kolmanda värava, kuid teisel mängupoolel suutsid külalised Borja Mayorali ja Gonzalo Melero tabamustest vahe minimaalseks mängida. Üllatust siiski ei sündinud ning Real võttis Santiago Bernabéu`l kolm võidupunkti.

Reali eest sai täna debüüdi kirja suvel Chelsea`st ostetud belglane Eden Hazard, kes vahetati platsile 60. minutil Casemiro vastu.

Liidermeeskond Madridi Atletico, kes oli võitnud kolm esimest mängu, kaotas täna võõrsil Real Sociedadile 0:2. Skoori tegid Nacho Monreal ja Madridi Realist laenul olev 20-aastane Martin Ødegaard.

Päeva viimases mängus alistas Lionel Messita mänginud Barcelona oma koduväljakul Valencia 5:2. Kataloonia klubi väravad lõid alles 16-aastane Ansu Fati, Frenkie de Jong, Gerard Pique ja vahetusest sekkudes kahel korral sihile jõudnud Luis Suarez. Valencia poolel said värava kirja Kevin Gameiro ja lisaminutil skoori teinud Maxi Gomez.

Atletico jätkab liidrina 9 punktiga, kuid Real jõudis neist ühe ja Barcelona kahe punkti kaugusele.