Kohtumine Athletic Bilbao ja Real Madridi vahel algas tormiliselt, kui baskid juba avaminuti jooksul kahel korral posti tabasid, vahendab Soccernet.

Sellele reageeris Iker Casillas veel omapoolsete tõrjetega, mille järel oli kodumeeskonnal kasutada ära nurgalöögid.

Teine neist kandis juba ka vilja, kui külalismeeskonna poolkaitsja Lassana Diarra peaga palli värava ette suunas, kust Fernando Llorente Torres mänguvahendi väravasse saatis, viies Bilbao klubi 1:0 juhtima.

Järgnes ülipõnev ning vigaderohke esimene poolaeg, kuid kumbki võistkond enam sihile ei jõudnud. Ka teist poolaega domineeris selgelt Real, kuid ei Karim Benzema, Cristiano Ronaldo ega ka Kaka ei suutnud oma võimalusi ära realiseerida, tabades nii väravavahti, posti kui ka staadionil viibinud pealtvaatajaid.

Veidi üllatuslikult suure võidu sai 18. voorus kirja aga tiitlikaitsja FC Barcelona, kes vaatama suutmatusele avapoolajal Sevilla väravavõrku sahistada, andaluuslasi teisel poolajal lausa nelja tabamusega kostitas.

Barca asus kohtumist 49. minutil Julien Escude omaväravast juhtima ja kui nooruke Pedro Rodriguez 70. mänguminutil seisuks juba 2:0 tegi, võis sel hooajal ühe oma parima esitluse pakkunud kodumeeskond võidus üpriski kindel olla.

Siiski heitluse viimastel minutitel karistas ka Lionel Messi Sevillat omalt poolt selle eest, et viimased katallaanide Copa del Rey teekonna lõpetasid, kirjutades enda nimele kaks tabamust ning tuues Barcelonale sellega kindla 4:0 võidu.

Selle tulemusega kindlustasid mullused tiitlivõitjad endale ka talvemeistri tiitli, kuna enne järgmisel nädalal peetavaid 19. vooru mänge, mis tähistavad poole hooaja täitumist, edestab Barca teist kohta hoidvat Reali juba viie punktiga.