Kuigi United lükkab rekordilise pakkumise tõenäoliselt tagasi, loodetakse, et Cristiano Ronaldo avaldab ise soovi Reali siirduda, mis ehk aitaks tehingut läbi suruda, kirjutab Daily Mirror.

Ronaldo ja tema esindajad on sattunud surve alla, tegemaks lõpuks teatavaks oma positsioon.

Real on veendunud, et suudab Ronaldoga mõne päeva jooksul lepingu sõlmida kohe, kui Ronaldo avalikult oma üleminekusoovist teatab, vaatamata Unitedi kindlale keeldumisele maailma nõutuimat mängijat müüa.

Hoida kinni mängijat, kes on avaldanud soovi lahkuda, on liiast isegi selliste mängijate kohtlemise oskustega treenerile nagu Sir Alex Ferguson, mistõttu Real Ronaldolt avalikku seisukohavõttu nii väga soovibki.

23-aastasest Cristiano Ronaldost saaks Real Madridis maailma kõrgeima palgaga jalgpallur 175 000 naelaga (3 465 000 krooniga) nädalas.

Üleminekusumma 70 miljonit naela on juba iseesesest 37 miljonit rohkem kui eelmine rekord 33 miljonit, mille Real maksis 2000. aastal Juventusele Zinédine Zidane’i eest.

Eelmisel nädalal selgus, et Ronaldo on Fergusoniga näost näkku kohtumise suhtes vastumeelne ja soovib oma tuleviku osas kokkuleppele jõuda ilma ebameeldivate jutuajamisteta oma karmi ülemusega.

Küsimusest on saanud Manchester Unitedi kaoks põhimõtteline. Allaandmine oleks neile nüüd juba suur alandus.

Kuigi Ronaldo võlgneb Fergusonile ja Unitedile oma arengu maailma parimaks jalgpalluriks, unistab ta Reali kuulsas valges särgis mängimisest ja tunneb, et on aeg Old Traffordilt edasi liikuda.

Ronaldo lahkumissoovi on tugevdanud Fergusoni avaldused, et klubi omanikud on valmis jätma oma kõige tähtsama mängija pigem tribüünile kui teda Reali müüma.