Lopez on mänginud Reali ridades alates eelmise aasta jaanuarist ja suutis koheselt läbi murda algrivistuses, sest kauaaegne esiväravavaht Iker Casillas oli mõnda aega vigastatud. Eelmisel suvel jahtis teda Monaco, kuid Lopez tahtis jääda Reali, sest oli endale välja võidelnud uue esiväravavahi staatuse.

Ometi ei suutnud Real Hispaania meistriliigat võita Lopeziga. Kuigi Copa del Rey ja Meistrite Liiga karikad läksid Realile, kuulus sealsetes võistlustes algrivistuse koht Casillasele.

Lopez lootis, et Casillase kesised esitused jalgpalli MM-turniiril Brasiilias andsid talle võimaluse jätkata Reali esiväravavahina. Kuigi Real teatas talle varakult, et hangib klubisse Costa Ricat suurepäraselt esindanud Keylor Navasi, oli Lopez valmis Navasiga võitlema.

Näib, et hispaanlane ei saa selleks võimalust, sest Real Madridi juhtkond on Lopezile teatanud, et ei näe temal meeskonnas kohta järgmisel hooajal. Lisaks ei ole ta juhtide hinnangul aidanud Realil võita olulistel momentidel.

Varasemalt Villarreali ja Sevillat esindanud väravavaht otsib nüüd teisi võimalusi. Real on nõus maksma talle lepingu kinni (mis ulatub 2017. aastani), andes Lopezile üle garanteeritud 12 miljonit eurot.