Perez on sisuliselt ainuke kandidaat saamaks Reali uueks bossiks ja traditsiooniliselt on väljaanne Sport avaldanud nimekirja mängijatest, kellega Perez tahaks Hispaania suurklubi tugevdada, kirjutab soccernet.ee

Cristiano Ronaldo, Kaka, Steven Gerrard, Xabi Alonso, Fernando Torres, David Villa ja David Silva moodustavad nimekirja, kellele Perez on silma peale pannud. Need nimed ei tule üllatusena, kuna Real on nendega varemgi ühenduses olnud.

Perezil seisab ees üliraske ülesanne meelitamaks kedagi neist Bernabeule. Erandiks võivad olla vaid Villa ja Silva, keda võib olla lihtsam endale saada seoses Valencia kehva rahalise seisuga.

Liverpooli trio saamine on aga äärmiselt keerukas: Gerrard on öelnud, et mängib Anfieldil elu lõpuni, Torres tegi endale nime Atletico Madridiga ning Alonso on pärit Baski maakonnast, mis kunagi kuulus Hispaania pealinna kurikuulsa mõju alla.

Manchester United ei plaani oma superstaari Cristiano Ronaldot ära lasta ning Kaka on omakorda tähendanud, et pikemas perspektiivis ei tähenda raha ja glamuur talle mitte midagi, kui ta keeldus jaanuris Man Cityga liitumisest.

Perez on aga tuntud suurte ambitsioonide realiseerimise poolest, kui ta tõi aastaid tagasi Hispaania suurklubisse Zinedine Zidane’i, Ronaldo, David Beckhami ja Luis Figo.