Uudisteagentuuri AP teatel visati Liverpooli staadionilt tänase FA Cupi mängu eel või ajal välja kokku 17 fänni. Ühtlasi on politsei lähemalt uurida võtnud ühe videokorduse, kus Liverpooli fänn teeb ühele väljakumängijale rassistliku žesti.

"Enamus fänne võivad olla uhked, et nad käitusid oma linna ja klubi väärikalt esindades korralikult. Soovin tänada enamus fänne nende käitumise ja koostöö eest," ütles kohaliku politsei esindaja Jon Ward AP-le.

Liverpooli ridades Suarezi, kes solvas oktoobrikuises liigamängus rassistlikult ManU kaitsjat Patrice Evrad, täna väljakul polnud. Küll aga oli Evra, kellele, nagu pildilt näha, Liverpooli fännide poolt väga armu ei antud.

Teises FA Cupi mängus Queens Park Rangers - Londoni Chelsea, kus silmitsi seisid Anton Ferdinand ja John Terry, ei toimunud nende kahe mängija lahus hoidmise huvides traditsioonilist matšieelset meeskondade ülesrivistamist.

Inglise vutiliidu pressiteate kohaselt jäeti kätlemine ära mõlema klubi palvel, sest olukord selles vastasseisus on läinud veel kuumemaks kui Evra ja Suarezi puhul. Nimelt sai Anton Ferdinand reedel tapmisähvarduse koos kirjaga kaasa pandud kuuliga. Politsei korraldas seetõttu tänase matši eel pealtvaatajatele põhjalikke läbiotsimisi.

Terry't kostitati Loftus Roadi fännide poolt erinevate hüüdlausetega, kuid Inglismaa koondise kapten ei lasknud end nendest häirida. Pärast Juan Mata 62. minuti Chelseale võidu toonud penaltit skandeerisid Chelsea fännid: "Anton, what's the score?" (tõlk: Anton, mis seis on?).