48-aastane endine Manchester City, Fulhami ja Walesi koondise peatreener alustab QPR-i esindusmeeskonna treenimisega juba täna õhtul. Aega pole raisata, sest meeskond on kaheksa mängu järjest jäänud võiduta ning asub liigatabelis 20 meeskonna konkurentsis 17. kohal. Viimati saadi tabelisse kolm punkti juurde 19. novembril, kui võideti 3:2 Stoke Cityt.

"Olen oma väljakutsetest teadlik - nii lühemas kui ka pikemas plaanis. Ning väga põnevil omanike ambitsioonide üle. Kõigepealt tuleb meil oma positsiooni tabelis tugevdada. Tulevik paistab väga helge," vahendab BBC Sport Hughes'i sõnu.

Mängijana Manchester Unitedi ja Barcelona värve esindanud Hughes'i esimese treeneritööna viis ta Walesi koondise vaid ühe mängu kaugusele 2004. aasta EM-finaalturniirist. Seejärel aitas ta Inglise meistriliigasse püsima jääda Blackburnil, kellega ta kolmel järgmisel aastal lõpetas hooaja esikümnes. 2008. aasta juunis määrati ta Manchester City etteotsa.

Hughesi ametiaja jooksul tegi City Suurbritannia üleminekusumma rekordi, hankides meeskonda 32,4 miljoni naelsterlingi eest brasiillasest ründaja Robinho, kellele omakorda järgnesid sellised nimed nagu Emmanuel Adebayor, Joleon Lescott ja Carlos Tevez. Suurte staaride soetamisest hoolimata ei suutnud Hughes klubi omanike ootusi täita ning sai 2009. aasta detsembris hundipassi, kui City istus Premier League'is 6. kohal.