Manchester United, kes kaotas kesknädalal Meistrite Liigas FC Copenhagenile 0:1, on võitnud Premier League`is neli mängu järjest. ManU eest peaksid vigastuse järel taas platsile pääsema Ryan Giggs ja Gary Neville. Ole Gunnar Solskjaeri vigastuse järel peaks koha algkoosseisus võtma Louis Saha.

United on viimasest 12-st Old Traffordil peetud kohtumisest Portsmouthiga suutnud kümme võita. Viimati sai Lõuna-Inglismaa klubi Old Traffordilt punkte 1957. aasta detsembril, kui võideti 3:0. Sel hooajal on aga Portsmouth tegemas oma ajaloo parimat starti meistriliigas — 10 mänguga on kogutud 19 punkti, mis annab hetkel 4. koha.

Portsmouthi juhendaja Harry Redknapp ja ManU peatreener Sir Alex Ferguson on ühtlasi Inglismaa meistriliiga vanimad treenerid. 63-aastasel Fergusonil saab ManU eesotsas oldud 20 aastat — tema esimene mäng juhendajana toimus 6. novembril 1986.

Tiitlikaitsja Chelsea mängib võõrsil Tottenhamiga. Spurs pole Chelsea vastu võidurõõmu maitsnud 32 viimases kohtumises. Viimane Tottenhami võit pärineb 10. veebruarist 1990, mil Stamford Bridge`il võideti 2:1 ja võiduvärava lõi Gary Lineker.

Arsenalil seisab ees külaskäik teise Londoni klubisse West Ham Unitedisse. United on suutnud seni meistriliigas Arsenali koduväljakul võita vaid korra — 1999. aastal 2:1.

Hetkel on Manchester Unitedil ja Chelseal 25, Boltonil (kes mängib laupäeval Wiganiga) 20, Portsmouthil 19, Arsenalil 18 (mäng vähem peetud) ja Evertonil 17 punkti. Liverpool, kes võtab laupäeval vastu Readingu, on 14 punktiga 8. kohal.

Premier League`i mängud, 04.11.06:
Bolton v Wigan
Charlton v Man City
Fulham v Everton
Liverpool v Reading
Man Utd v Portsmouth
Newcastle v Sheff Utd
Watford v Middlesbrough

Premier League`i mängud, 05.11.06:
Aston Villa v Blackburn
Tottenham v Chelsea
West Ham v Arsenal