“Kaotasime taas ja me pole endiselt väravat löönud,” kommenteeris Poom laupäevast kaotust Inglismaa väljaandele The Guardian. “Kuid usun, et saime enesekindlust sellest, kuidas me Horvaatia vastu mängisime.”

“Inglismaaga kohtumine on meie jaoks suursündmus, sest me pole inglaste vastu varem mänginud. Kuid me ei karda. Teame Inglismaa kvaliteeti ja paberi pealt vaadatuna peaks nad olema grupi tugevaimad,” sõnas Poom.

Samas avaldas Poom arvamust, et Inglismaa suudab vaatamata kehvale tabeliseisule siiski EM-finaalturniirile jõuda. “Inglismaal on veel palju kodumänge ees.”

Inglaste ründaja Michael Owen, kes peaks ka Tallinnas mängima, on Poomile Premier League`is löönud kaks väravat ja seda Liverpooli särgis. “Ma ei mäleta, kas Beckham on mulle värava löönud,” teatas Poom. The Guardian lisab, et Beckham pole Poomile väravat löönud.

Inglaste peatreener Steve McClaren saadab Tallinnas platsile arvatavasti sama koosseisu, kes mängis reedel 1:1 Brasiilia vastu, välja arvatud ründepaar. Kuna Alan Smith oli brasiillaste vastu kahvatu, saab koha Michael Oweni kõrval Peter Crouch. Poolkaitse moodustavad Frank Lampard, Steven Gerrard, Joe Cole ja David Beckham, kaitseliini Nicky Shorey, Jamie Carragher, Ledley King ja John Terry.

Eesti ja Inglismaa EM-valikmäng toimub sel kolmapäeval Lilleküla staadionil.

E-alagrupi tabeliseis:

meeskondmängepunkte
Horvaatia616
Venemaa614
Iisrael714
Inglismaa611
Makedoonia77
Eesti6-
Andorra6-