UEFA president Platini sõnas intervjuus jalgpalli uudisteportaalile Goal.com, et ei mõista Madridi Reali arutut kulutamist uute mängijate kokku ostmisel, vahendab Sportnet.

„Mulle valmistab muret üleminekuturul valitsev inflatsioon ning see kurvastab mind," lausus Platini.

„Ma ei mõista mõnede klubide tegutsemist selles vallas. Mul on väga raske aktsepteerida sellist mõtteviisi, et mõned inimesed on valmis kulutama ilma, et nad üldse raha loeksid, kuigi neil ei ole selleks tegelikult ressursse."

UEFA boss lisas, et peab oma etteheidetega silmas mõistagi Madridi Reali. „Mind ei häiri see, kui klubi kulutab mängija ostmiseks 40 miljonit eurot, aga ainult juhul, kui neil on see summa olemas."

Platini tegi juttu ka kahest jalgpallimaailmas kirgi üles kütnud teemast - skandaalidest seoses kohtunike tööga ning kurikuulsast „6+5" plaanist, mis näeb ette välismaiste mängijate arvu piiramise klubides maksimaalselt viiele mängijale. 

„Rääkides  videokorduste võimalikkusest kohtunike töös, siis see pole mitte tehniline küsimus, vaid inimlik," lausus Platini.

„Et august välja saada, peaks meil olema rohkem kohtunikke, mitte rohkem kaameraid."

„Mis puutub 6+5 projekti, siis praegu teeme me selles vallas koostööd Euroopa liiduga. Kuid kõik kulgeb plaanipäraselt," lisas vutijuht.