Sel hooajal küll vaid 12 mängu kaasa teinud ja ühe värava löönud Giggs edestas hääletusel meeskonnakaaslasi Cristiano Ronaldot, Nemanja Vidicit, Edwin van der Sar'i ja Rio Ferdinandi ning Liverpooli kaptenit Steven Gerrardi, kirjutab Sportnet.

"Mul on olnud õnn igasuguseid auhindu võita. Kahel korral valiti mind parimaks nooreks, kuid see on juba midagi suurt," vahendab Reuters Giggsi sõnavõttu auhinnatseremoonial.

Aasta noormängijaks valiti Aston Villas mängiv Ashley Young (pildil vasakul).

Ühtlasi nimetati ka Premier League'i aasta sümboolne koosseis: Edwin Van der Sar (Manchester United), Glen Johnson (Portsmouth), Rio Ferdinand (Manchester United), Nemanja Vidic (Manchester United), Patrice Evra (Manchester United), Ashley Young (Aston Villa), Steven Gerrard (Liverpool), Ryan Giggs (Manchester United), Cristiano Ronaldo (Manchester United), Nicolas Anelka (Chelsea), Fernando Torres (Liverpool).

PFA auhinda on Inglismaal välja antud 1974. aastast. Kahel korral on selle pälvinud Mark Hughes, Alan Shearer, Thierry Henry ning 2007. ja 2008. aastal võidutsenud Cristiano Ronaldo.