31-aastane Zelinski lõi neljas märtsikuises Meistriliiga mängus kokku 7 väravat, seejuures sai FC Levadia ründaja kübaratrikiga hakkama tähtsas avavooru kohtumises FC Floraga. Zelinski tegi kaasa kõigis neljas märtsikuises mängus.

JK Transi peatreener Valeri Bondarenko juhtis märtsis oma meeskonna nelja võiduni, tema hoolealused näitasid, et on valmis ka sel aastal medalite eest võitlema.

Esiliigas on märtsi parimaks mängijaks FC Levadia II poolkaitsja Kaimar Saag. 17-aastane pallur lõi märtsikuistes kohtumistes kolm väravat, aidates oma meeskonna kahe võidu ja kahe viigini.

Parimaks treeneriks Esiliigas tunnistati JK Kalju juhendaja Indro Olumets, kes alustas oma treeneridebüüti nelja võiduga, millega oldi Esiliiga liidrid. Märkimisväärne on ka fakt, et JK Kalju on Esiliiga uustulnuk.

Parimate valimisel arvestatakse mängija või treeneri sooritusi vastava kuu jooksul, tabeliseisu, väravaküttide pingerida, hoiatuskaarte, löödud ning sisse lastud väravate hulka, mängitud minuteid, distsiplinaarrikkumisi, ausa mängu põhimõtete järgimist, suhtumist vastasvõistkonda jms.

Ühtekokku kuulutatakse parimaid välja üheksal kuul. Mälestusesemed laureaatidele annab üle Eesti Jalgpalli Liit.