"See hooaeg on olnud tohutu pettumus. Pärast võitu Ross County üle ja esitust Celtic Parkis ukusime tõsiselt, et võime enesekindluse taastada ja edasi liikuda, kuid kaotus Hamiltonile karikasarjas lõi meil jalad alt," rääkis McCall klubi kodulehel.

"Pärast reedest mängu St Johnstone'iga oli mul raskusi magama jäämisega ning ööl vastu pühapäeva ärkasin ma taas Dundee Unitedi (Motherwelli järgmine vastane) peale mõeldes üles ega suutnud lihtsalt vastuseid leida. Tundsin, et nüüd, mil koondisepaus tulemas, on õige aeg kõrvale astuda."

"Mul on usku, et värske nägu ja uued ideed annavad mängijatele selle tõuke, mida neil vaja on. Tundsin, et kui mul pole samasugust nälga või kirge, tajuvad mängijad seda ning seda pole neile praegu vaja," lisas ta.

"Mäletan, et ütlesin enne Bradfordist lahkumist, et olen väga halb kaotaja ning kannan kaotusi väga kaua endaga kaasas. See hooaeg on olnud keeruline ning kui sa muutud järgmise mängu suhtes kartlikuks, annab su keha märku, et võib-olla on aeg lõpp teha. Nii mängija kui treenerina peaksid sa terve nädala tööd tegema ja tõesti mänge huviga ootama, kuid negatiivsete mõtete foonil on seda raske teha ning ma ei taha meie olukorda hullemaks muuta. Hoolin sellest kohast ja siin töötavatest inimestest liiga palju."

Šoti meistriliiga tabelis alles eelviimasel kohal asetseva Motherwelli juhendamise võtab ajutiselt üle senine abitreener Kenny Black.