Vooru keskes mängus on algusega kell 17:00 Hiiu staadionil vastamisi Nõmme Kalju ja valitsev meister FC Levadia.

Senisest viiest mängust viis võitu väravate vahega 25:2 võitnud Levadia purustustööd on seni olnud muljetavaldavad - 8:0 võit Tammeka üle, 7:0 Tuleviku vastu, 4:1 Tallinna Kaleviga, 3:1 FC Floraga ja 3:0 FC Kuressaarega. Vastukaaluks ei ole nõmmekate tänavuse hooaja algus kuigi särav olnud ning hoolimata suurtest nimedest on esimese viie vooruga võetud kahe kaotuse kõrvale vaid kaks võitu ja üks viik.

JK Kalju peatreener Getulio Aurelio on lootusrikas: "Laupäeval siis kaua oodatud mäng liidermeeskonna Levadia vastu. Pole midagi öelda, vastasele peab au andma, lüüakse palju väravaid ja ollakse omas mängurütmis. Ees ootab äärmiselt raske mäng, kus tuleb anda endast rohkem kui 100%. Vaatamata Kalju raskele hooajaalgusele ja vigastuste lainele on meeskond võitlusvalmis. Hooaeg on alles ees ja olenemata tulemusest pole me oma eesmärkides muudatusi teinud!"

Kalju väravavaht Daniil Savitski loodab debüteerida, seejuures veel edukalt: "Jalgratas on juba leiutatud, seega on kõik iseenesest ju lihtne, kaitses peame suutma liidri vastu kindlalt mängida ja ründes väravaid lüüa. Isiklik soov oleks muidugi oma debüütmängu alustada nulliga!"

FC Levadia abitreener Marko Kristal soovib edukalt jätkata: "Viimased mängud olid suureskoorilised, nüüd tuleb vastu huvitav, tugev ja tahtejõuline vastane. Me ei lase end sellest häirida ning üritame ründavas ja tulemuslikus stiilis edasi liikuda."

Levadia kaitsja Kristian Marmor lubab vastasele edukalt vastu hakata: "Valmistume väga tõsiseks ja võitluslikuks mänguks. Eriti ootame võimalust Kalju brasiillastele vastu astuda!"

Teised laupäevased mängud algavad kell 14:00 - vastamisi on Sillamäe Kalev - FC Flora (Rakveres), Tallinna Kalev - FC Kuressaare (Tallinnas Kalevi staadionil), JK Tulevik - Paide Linnameeskond (Viljandis) ja JK Tammeka - Narva Trans (Tartus).