“Täitsa okei, meil olid väikesed võimalused,” edastas Nõmme Kalju president Kuno Tehva sündmuspaigalt esimesi muljeid soccernet.ee-le

“Täitsa tore mäng oli, andsime oma meestele ka palju mänguaega, tehes palju vahetusi.”

“Meestega tuleb üldjoontes rahule jääda, sest kõik mängisid väga hästi ja andsid endast parima,” lisas ta ning kiitis eraldi uusi mängijaid. “Savitski tegi väga häid tõrjeid, Hurt oli kindel ja ka brasiillane Pimentel oli väga töökas.”

Tehva sõnul mängis Portugali klubi eest ka põhimeeskonna mängijaid, misõttu jäädakse lõppskooriga väga rahule. “Reisi eesmärgid täitusid ja ma arvan, et see tasus end ära. Eestist oli kohale tulnud ligi 50-60 fänni, kes olid ka väga häälekad.”

“Sama koosseisuga lähme me ka aastalõputurniirile mängima. Anname ka uutele võimaluse ennast tõestada,” vaatas Kalju eestvedaja ette järgmisele jõuproovile, kui 29.-30. detsembrini heideldakse Kalevi Spordihallis teiste Meistriliiga meeskondadega.

Nõmme Kalju algkoosseis C.D. Nacionali vastu:

Daniil Savitski, Martin Tšegodajev, Martin Hurt, Mikk Haavistu, Martin Maasing, Risto Kägo, Marcio Cardoso Pimentel, Liivo Leetma, Andrus Mitt, Tõnis Kaukvere, Ingemar Teever (pildil).