Mancini tehti ManCity peatreeneri kohalt lahti nädala alguses. Kuigi itaallase vallandamist spekuleeriti juba nädalaid, sai klubi juhtkonna jaoks otsustavaks laupäevane karikafinaal Wiganiga, mis üllatuslikult kaotati. Muide Wigan langeb järgmiseks aastaks tugevuselt teise liigasse.

Mancini jõudis meeskonna peatreenerina tegutseda neli hooaega, mida on oluliselt rohkem, kui tema eelkäijatel Stuart Pearce`il, Sven-Göran Erikssonil ja Mark Hughesil.

The Suni koostatud nimekirjast võib leida sisuliselt kõik Manchester City põhitegijad, kes pole suutnud sel hooajal näidata samaväärset taset eelmise aastaga võrreldes. Suurimad etteheited on nii meedialt kui Mancinilt tulnud just ründajate suunal, kes pole suutnud piisavalt väravaid lüüa: võrreldes ManU-ga on löödud sel hooajal 17 väravat vähem. Samas positiivse poole pealt on ManCity endale lasknud lüüa liigas kõige vähem väravaid - 31.

Kõigele vaatamata lõpetab Manchester City hooaja kõrgel teisel kohal, mis on siiski kehvem kui mullune hooaeg, mil võideti meistritiitel.

Vaata The Suni valikut siit.