Neymar sõlmis hiigellepingu Nike'iga 2011. aastal ning kasseerib neilt aastas 40 miljonit eurot. 2022. aastani kehtivas kontrahtis on kindel rida mõeldud ka juhuks, kui Neymar peaks tunnistatama maailma parimaks jalgpalluriks.

Vastava paljastuse tegi Brasiilia väljaanne UOL Esporte, kelle andmetel on Ballon d'Or'i võitmine Neymarile miljoni dollari küsimus. Juhul, kui ta peaks selle lausa kaks korda võitma, korrutatakse boonussumma kahega. Üks miljon pannakse summale otsa kuni neljanda Ballon d'Or'i võiduni.

Seni pole Neymaril õnnestunud Lionel Messit ja Cristiano Ronaldot ihaldatud trofee jahis võita. 2015. ja 2017. aastal jäi ta nimetatud meeste järel kolmandaks.

Peaks Neymar täna tehtud jalaoperatsioonist ootuspäraselt taastuma ja Brasiilia suvel MM-finaalturniiril kullani aitama, teenib ta Nike'ilt 50 000 dollarit (40 589 eurot) boonust ning kui ta Venemaalt veel parima väravakütina naaseb, laotakse talle peo peale 200 000 dollarit (162 358 eurot).

"Operatsioon on läbi. Neymar on juba oma toas. Kõik läks hästi," ütles meediale Brasiilia jalgpalliliidu pressiesindaja.

Neymar sai vigastada 25. veebruari Prantsuse liigamängus PSG - Marseille. Operatsiooniga parandati ründaja murdunud parema jala viiendat metatarsaalluud.