Saanud Eesti Päevalehelt teada, et mehe nimi on Konstantin Nahk, teatas Roeder: “Ta on väga ohtlik ja väga võimsa löögiga, mis otsustas mängu saatuse kohtumises Twentega. Ta annab ka ohtlikult nurgalööke, jagab kaaslastele häid sööte. Ta on tõesti väljapaistev pallur.”

Inglismaa kuulsa klubi juhendaja kinnitas, et kuna tal puudusid teadmised Levadiast, on ta suure osa viimasest paarist nädalast veetnud DVD-sid vaadates ja erinevate inimestega vesteldes, et Eesti klubi kohta infot hankida.

“Senise teabe põhjal pole ma igatahes üllatunud, et Levadia Eesti meistrivõistlustel nii hästi esineb ja nii turvaliselt turniiritabelit juhib. Levadia on teistest Eesti klubidest peajagu üle! Peame olema valmis sitkeks vastupanuks, arvestades nende indu mängida edukalt ka Premiershipi meeskonnaga.”

“Alguses peame säilitama mõningase ettevaatlikkuse, mitte kohe rünnakule kibelema. Vaatame esmalt, millise ilme mängupilt võtab, seejärel saame seda muutma hakata — kas siis rohkem rünnakule panustama või mitte. Tegelikult meeldib meile mängida muidugi ründavat jalgpalli, mitte ainult kaitses seista ja vastase eksimusi oodata,” lisas Roeder Eesti Päevalehele.

UEFA karikasarja esimese ringi avakohtumine FC Levadia Tallinn — Newcastle United vahel toimub neljapäeval, 14. septembril algusega kell 17:55 A. Le Coq Arenal.