28-aastane Liam Sweeney ja üle 60-aastane John Alder olid teel Uus-Meremaale, kus Newcastle mängib järgmisel nädalal Sydney FC ja Wellingtoni Phoenixiga.

Alderi näol oli tegemist eriti tulihingelise fänniga. Meest tunti nime all "The Undertaker" (ettevõtja - toim), kuna ta käis mängudel alati ülikonnaga. Eurosport kirjutab, et viimase 30 aasta jooksul on tal perekondlikel põhjustel vahele jäänud vaid üks kohtumine.

"Mõlemad mehed olid Newcastle Unitedi võõrsil mängudel tuntud näod ning käisid kohal mitte ainult esindusmeeskonna, vaid ka reservmeeskonna ja noorte matšidel. John oli meie eluaegne toetaja, keda tribüünil nähtud juba peaaegu pool sajandit. Liam oli välismängudel fännide bussis tihti vabatahtlikuna saatja rollis," seisis klubi teates.

Amsterdamist Kuala Lumpurisse teel olnud lennuki pardal oli 154 Hollandi kodanikku, 27 austraallast, 23 malaisialast, 11 indoneeslast, 9 britti, 4 sakslast, 4 belglast, 3 filipiinlast ja 1 kanadalane.

"Mina ja kõik mängijad oleme nendest kohutavatest uudistest šokeeritud ja kurvad," ütles Newcastle'i peatreener Alan Pardew. "Me kõik teadsime, kui kirglikult John ja Liam meeskonda ja klubi toetasid. Oleme südames nende perekondade ja sõpradega."