Holland alistas Euroopa tsooni 9. alagrupis võõrsil Nigel de Jongi ja Mark van Bommeli väravatest 2:1 Islandi ja on nüüd kuuest mängust kogunud maksimaalsed 18 punkti.

Teisel kohal olev Šotimaa, kellel on pidamata kolm mängu, jääb maha 11 punktiga.

Aasia tsooni 1. finaalgrupis alistas Jaapan võõrsil Usbekistani 1:0 ja Austraalia tegi 0:0 viigi Katariga.

Nii Austraalial kui ka Jaapanil on nüüd kuuest mängust 14 punkti ja mööduda neist enam keegi ei saa.

Lõuna-Korea oli 2. finaalgrupis 2:0 parem Araabia Ühendemisaatidest ja on taganud vähemalt edasipääsu kindlustava teise koha.

Euroopa tsooni teistest eilsetes huvitavamates mängudes oli Inglismaa võõrsil 4:0 parem Kasahstanist ja jätkab täiseduga. Teisel kohal olev Horvaatia, kes tegi 2:2 viigi Ukrainaga, jääb maha juba seitsme punktiga.

Inglaste väravad lõid Gareth Barry, Emile Heskey, Wayne Rooney ja penaltist Frank Lampard.

1. grupis suutis Eesti järgmine vastane Portugal alles viimasel minutil Albaania vastu 2:1 võidu kätte saada, võiduvärava lõi Bruno Alves. Alagrupi liider Taani sai võõrsil magusa 1:0 võidu Rootsi üle.

Soome sai tähtsa võidu 4. grupis, kui suutis kaotusseisust lõpuks alistada 2:1 Liechtensteini. Meie põhjanaabritele tõi võidu Jonathan Johanssoni tabamus 71. minutil. 

Leedu jäi kodumurul 7. grupi mängus 0:1 alla Rumeeniale ja tundub, et ka seekord jääb neile võimalus pääseda MM-ile vaid unistuseks.