Leverkuseni viis 10. minutil juhtima Jamaicat esindav Leon Bailey. 34. minutil viigistas Thomas Müller võõrustajate poolt seisu, aga vaid minut hiljem lõi jamaikalane teise värava ja viis külalised taas juhtima.

Ehkki Bayern valdas 74% mänguajast palli ning tegi 23 pealelööki Leverkuseni 11 vastu ja külalised jäid 81. minutil Jonathan Tah' punasest kaardist vähemusse, ei suutnud kodumeeskond teist väravat lüüa ning Leverkuseni 2:1 võit oli tõsiasi.

Raske võidu sai kirja Dortmundi Borussia, alistades võõrsil 2:1 Berliini Hertha. Jadon Sancho ja Thorgan Hazardi väravatest juhiti juba 17. minutiks 2:0, kuid Vladimir Darida tabamus 34. minutil kahandas võõrustajate kaotusseisu. Dortmundi seis läks veelgi raskemaks vaheaja eel, kui teise kollase kaardi teenis Mats Hummels. Hertha ei suutnud aga teisel poolajal enamust ära kasutada.

Bundesliga uueks liidriks kerkis RB Leipzig, kes alistas põnevuskohtumises 3:2 Paderborni. Leipzig juhtis juba 26. minutiks 3:0, kuid teisel poolajal lasti mängu tagasi tulla. Kolmanda väravani Paderborni siiski enam ei jõudnud ning Leipzig sai edukale nädalale ilusa punkti panna. Nimelt tegi Leipzig nädala keskel Meistrite Liigas 2:2 viigi Lissaboni Benficaga, millega kindlustati esmakordselt klubi ajaloos pääs kaheksandikfinaali.

Leipzigil on liidrina kirjas 27 punkti. Mönchengladbachi Borussia jääb kahe silma kaugusele, aga neil on ka üks mäng varuks. Kolmandat kohta hoiab Schalke (25), neljas on Bayern (24).