Müncheni Bayern alistas koduväljakul 3:1 Hannover 96. Bayern võitis avapoolaja 2:0 tänu Robert Lewandowski ja Leon Goretzka väravatele. Teise poolaja alguses vähendas Jonathas penaltist külaliste kaotusseisu.

51. minutil värava löönud Jonathas pani aga koduklubi raskesse seisu, kui teenis järgneva kolme minutiga kaks kollast ja jättis Hannoveri kümnekesi. Bayern suutis 2:1 edu hoida ja 84. minutil vormistas Frank Ribery 3:1 lõppseisu.

Samal ajal kaotas teist vooru järjest punkte Bayerni tiitlirivaal Dortmundi Borussia. Kui möödunud nädalal kaotati 2:4 Gelsenkircheni Schalkele, siis eile lepiti 2:0 eduseisust 2:2 viiki Werdeni Bremeniga. Dortmundi eest said väravad kirja Christian Pulisic ja Paco Alcacer, Werdenile tõid viigipunkti Kevin Mohwaldi ja Claudio Pizarro tabamused.

Kaks vooru enne hooaja lõppu on Bayerni edu Dortmundi ees neli punkti. Järgmises voorus kohtub Bayern RB Leipzigiga ja Dortmund Düsseldorfiga. Bayerni võidu korral kroonitakse nad juba seitsmendat aastat järjest võitjaks.