Samas tunnistas Mourinho enne tänast UEFA Meistrite Liiga avamängu Bremeni Werderiga, et käesoleval aastal on suutelied ihaldusväärseima eurosarja võitma vähemalt 10 meeskonda, kirjutab BBC Sport.

“Kui rääkida mängijatest, kelle Chelsea on suvel oma rivistusse juurde hankinud, võib öelda, et oleme tugevamad ja seega ka ühed võitjakandidaadid,” teatas Mourinho. “Samas ei tohi ära unustada teisi meeskondi. On vähemalt 10 klubi, kes võimelised Meistrite Liigat võitma.” Mourinho peab seejuures Interit peafavoriidiks, sest neil on tema sõnul hetkel maailma tugevaim koosseis.

Chelsea avamäng Saksamaa klubi vastu saab portugallase sõnul olema väga raske. “Werder on tugevaim kolmandana asetatud meeskond selles sarjas ja ma ei usu, et nad meid kardavad.”

Mourinho peab A-alagruppi, kuhu kuuluvad lisaks Chelsea`le Barcelona, Bremen ja Sofia Levski, väga raskeks. “Väga oluline oleks tänane avamäng võita, sest see annaks edaspidiseks enesekindlust. Alagrupiturniir saab olema väga raske katsumus.”

Chelsea on sel suvel hankinud meeskonda Andrei Ševtšenko, Michael Ballacki, Ashley Cole`i, Salomon Kalou ja Khalid Boulahrouzi.

Chelsea võtab täna õhtul Stamford Bridge`il vastu Bremeni Werderi, FC Barcelona Nou Campil Sofia Levski.