Arvatakse, et Mourinho näitab sellega välja solvumist ajakirjanduse peale, kes tema meeskonna probleeme viimasel ajal on palju kajastanud.

Ajaleht Marca kirjutas hiljuti, et Iker Casillas ja Sergio Ramos olevat nõudnud Mourinho lahkumist hooaja lõpus, kuid Reali president süüdistas samal päeval korraldatud pressikonverentsil ajalehte valetamises.

Pressikonverentsi asemel esines Mourinho Itaalia telekanalis RAI, kus käis välja pigem suuremaid loosungeid kui lahkas klubi siseprobleeme.

"Ma ei saa öelda, et ma võidan järjekordse Meistrite liiga karika just sel aastal, kuid 15 või 20 aasta jooksul kavatsen seda kindlasti teha," lausus sünnipäevalaps. "50 on igal juhul hea number, mis paneb mõtlema kõige selle üle, mis elus on juhtunud. Kuid palju asju on veel teha ning miks mitte ei võiks ma kunagi Interisse naasta."

Mourinho saatis enda asemel pressiga rääkima Reali 19-aastase prantslasest keskkaitsja Raphael Varane, kes kinnitas, et mingeid lahkhelisid mängijate ja treenerite vahel ei ole.

"Me toetame kõik oma treenerit, kes on kõige parem maailmas," ütles Varane. "Meedia on temaga karm olnud, kuid ta on teinud head tööd ning seda kõike poleks vaja olnud."

Varane lisas, et meeskond kinkis Mourinhole autogrammidega foto, mis oli tehtud peol pärast eelmisel aastal Bilbao Atleticu alistamist ja La Liga võitmist.

Täna kohtub Real Getafega. Mourinhol on kõvasti peamurdmist, keda mängu panna, sest Iker Casillas on käevigastusega väljas vähemalt kolmeks kuuks ning teine keskkaitsja Pepe pole veel hüppeliigese operatsioonist taastunud.

Real tõi väravavahtide tiimi Sevillast appi endise Hispaania koondise puurivahi Diego Lopezi, kes ka tänaseks mänguks koosseisu arvatakse.