Manchester United on korduvalt kinnitanud, et Rooney pole müügiks ning samuti paistis ta hästi silma eileõhtuses mängus Chelseaga, teenides sellega ära Old Traffordi publiku palava toetuse.

"Inimene, kes selle jutu algatas, peab selle ka lõpuni viima," rääkis Mourinho BBC vahendusel. "Varem või hiljem peab ta ütlema "Ma tahan lahkuda" või "Ma tahan jääda"."

Mourinho sõnul oli 27-aastane Rooney ise see, kes jutud Chelsea'sse liikumisest laiali lasi. "Ta ütles enda karjääris väga tähtsal kohal olevale isikule, et tahab Unitedist lahkuda," sõnas portugallane.

Küsimusele, kui kaua on valmis Mourinho Rooney' järele ootama, arvestades, et Chelsea jahib samal ajal ka Mahhatškala Anži kamerunlasest ründajat Samuel Eto'o'd, vastas Mourinho: "Nelikümmend kaheksa tundi."

Ühtlasi lükkas Mourinho tagasi spekulatsioonid, nagu oleks eile pingile jäetud hispaanlasest poolkaitsja Juan Mata Chelsea'st lahkumas. "Ta on Chelsea jaoks väga tähtis mängija ning need jutud on õhust võetud. Seega pole variantigi, et Juan kuhugi läheks."