Kohtumine lõppes 2:2 viigiga. Olematu penaltiga rööviti kodus mänginud Spartakilt 2:1 võit.

Spartaki Veteranide Nõukogu - allakirjutanute seas on Oleg Romantsev, Rinat Dasajev, Sergei Rodionov jt - saatis Venemaa jalgpalliliidule avaliku pöördumise, milles avaldatakse kahetsust kohtunike eksimuste üle ning nõutakse vilemeestele Vassili Kazartsevi, Aleksei Eskovi ja Leonid Kalošini eluaegset Venemaa mängudel tegutsemise keeldu, vahendab ajaleht Sport-Express.

Kirjaga pöördutakse ühtlasi Spartaki klubi omaniku Leonid Feduni poole, kes pärast mängu teatas, et Spartak loobub Venemaa meistrivõistlustel osalemisest. Spartaki veteranid leiavad, et Fedun peaks olema oma sõnades vaoshoitum ning astuma Venemaa jalgpalliliiduga konstruktiivsesse dialoogi.

Eile tunnistas ka Venemaa jalgpalliliidu kohtunike osakonna pealik Viktor Kassai, et Kazartsevi brigaad tegi 88. minuti penaltit määrates vea. Sport-Expressi andmetel on alaliidul plaanis Kazartsev saata valedetektori alla.

40-aastane Kazartsev on vilistanud ka ühte Eesti koondise kohtumist. Nimelt oli ta ametis 2015. aasta 17. jaanuari kohtumisel Peterburis, milles kohtusid maavõistlusmängus Eesti ja Valgevene U21 meeskonnad.

Vaata kohtuniku eksimust siit!