Milan jõudis väravani 65. minutil, kui Calgiari väravavaht Federico Marchetti ei suutnud kontrollida tema suunas tulnud palli ja Milani poolkaitsja Clarence Seedorf oli esimene mees seda väravasse lükkama.

1:0 seis püsis mängu lõpuni ning Milan sai möödunud nädalavahetuse derbikaotuse järel kiirelt jalad alla - järgmine nädal peaks kõigi eelduste kohaselt tagasi olema ka brasiillane Kaka.

Pealtnäha lihtne kohtumine seisis ees Fiorentinal, kes võõrustas Chievo Veronat, kuid nende vorm viimastel nädalatel polnud just kõige parem olnud ning seda oli ka näha selles kohtumises.

Juba 13. minutil võtsid külalised üllatuslikult eduseisu, kui nurgalöögi järel lendas peaga palli järele Sebastian Morero ning lükkas selle Sebastien Frey'e püüdmatult postide vahele.

74. minutil viigistas Alberto Gilardino mänguseisu ja varsti pidi Chievo väljakule jääma kümnekesi, kui Vincenzo Italiano teist kollast kaarti nägi.

Kui tundus juba, et kohtumine lõppebki 1:1 seisuga, siis hetk enne lõpuvile leidis pall karistusala esiselt Adrian Mutu, kes mänguvahendi tugevalt väravasse lõi.

See oli juba neljas voor järjest, kui Fiorentina viimastel minutitel värava lõi - kusjuures eelmises voorus Genoa vastu tegi seda samuti rumeenlane Mutu.