Dobiža viis oma hoolealused selle hooaja rekordilise võiduni, kui Tartus alistati JK Tammeka koguni 8:0, vahendas EJL-i pressiteenistus.

Seejuures lõid kõik väravad erinevad mängijad.

Ründajatest on sümboolses koosseisus FC Flora jaoks asendamatuks peetav Vjatšeslav Zahovaiko (pildil), kes lõi JK Transi vastu võiduvärava.

Teist korda järjest kuulub koosseisu teist mängu järjest väravani jõudnud JK Tuleviku ründaja Juri Jevdokimov, kes päästis oma klubile JK Kalju vastu viigipunkti. Poolkaitseliin on kokku pandud nelja erineva klubi palluritest - Daniil Ratnikov (Narva JK Trans), Siksten Kasimir (Tallinna FC Flora), Deniss Malov (Tallinna FC Levadia) ja Murilo Maccari (Nõmme JK Kalju).

Nendest Kasimir ja Maccari said hakkama ühe ning Malov kahe väravaga. Ratnikov ja Maccari mängisid sel korral oma võistkonna eest keskpoolkaitses, kuid sümboolses koosseisus on nad nihutatud vastavalt paremale ja vasakule äärele, kus nad samuti edukalt mängida võivad.

Kolmanda vooru sümboolse koosseisu paremkaitsjaks on Kristian Marmor (Tallinna FC Levadia), kes osutuks valituks teist korda järjest, keskkaitsjateks Aleksei Naumov (JK Sillamäe Kalev) ja Sergei Starovoitov (Narva JK Trans) ning vasakkaitsjaks noortekoondislane, oma võistkonna vasaku ääre tööle pannud Sander Viira (FC Kuressaare).

Väravavahi kohal on enda võimete kohta väga hea esituse teinud ning oma tõrjetega Paide Linnameeskonna esimese punktini aidanud Allar Toom.