Eesti Jalgpalli Liit avaldab alates sellest aastat iga meistriliiga vooru järel vastava vooru sümboolse koosseisu, mis koosneb väravavahist, neljast kaitsemängijast, neljast poolkaitsjast, kahest ründajast ja peatreenerist, teatas EJL-i pressiteenistus.

Sümboolne koosseis koostatakse lähtuvalt mängijate esitustest ja mängude tähtsusest. Avavooru sümboolse koosseisu väravavahiks on JK Tallinna Kalevi puurilukk Janno Hermanson, kes hoidis mängus Tartu Tammekaga oma puuri puhtana ja tõrjus 2:0 eduseisul Mario Hansi penalti, mis oleks aidanud Tartul mängu tagasi jõuda.

Kaitseliini kuuluvad äärekaitjsad Gert Kams (FC Flora) ja aastate järel taas Eesti liigas mängiv Urmas Rooba (FC Flora), kes hoidsid mängus Nõmme Kaljuga kaitse lukus.

Keskkaitsjateks on seekord valitud Mikk Reintam (FC Flora) ja Vladislav Tšurilkin (JK Tallinna Kalev) - mõlemad mehed hoidsid oma värava puutumatuna ning olid ka ise resultatiivsed. Reintam lõi Flora võiduvärava Kalju vastu, Tšurilkin sahistas Tammeka võrku lausa kaks korda.

Poolkaitsjatest mahtusid seekord valikusse Maksim Smirnov (JK Kalju), Daniil Ratnikov (Narva JK Trans), Aleksandr Dubõkin (JK Sillamäe Kalev) ja Vitali Leitan (FC Levadia). Viimased kolm mängisid olulist rolli oma meeskonna võidukas hooaja alguses.

Ründajatest kuuluvad sümboolsesse koosseisu vanameister Dmitri Lipartov (JK Sillamäe Kalev), kelle 90. minuti tabamus kindlustas ida-virulastele 3 punkti JK Tuleviku vastu, ja Nikita Andrejev, kes rassis FC Kuressaare vastu väljakul kõik 90 minutit ning lõi Levadia avavärava.

Avavooru sümboolse koosseisu peatreeneriks on Tarmo Rüütli (FC Flora), kelle juhendatav võistkond tuli võitjana välja pingelisest lahingust JK Kaljuga.