Lisaks on sümboolsel koosseisul uus juhendaja, FC Kuressaare peatreener Jan Važinski, kes viis oma hoolealused üllatusvõiduni JK Sillamäe Kalevi üle, vahendab EJL-i pressiteenistus.

Uutest mängijatest on koosseisus ründaja Reijo Kuusik (FC Kuressaare), kes lõi laupäeval oma võistkonna võiduvärava, hooaega stabiilsete ja heade esitustega alustanud poolkaitsja Sergei Vihrov (JK Sillamäe Kalev), mängus JK Transi vastu keskväljal kõvasti tööd rüganud ja ka värava löönud Vahur Vahtramäe (JK Tallinna Kalev) ning JK Kalju brasiillasest mängija ja samuti laupäeval väravani jõudnud Felipe Nunes.

Kaitseliinis on uued mängijad vasakäär Taijo Teniste (Tallinna FC Levadia) ning keskkaitsjad Argo Aava (FC Kuressaare) ja Andrei Kalimullin (Tallinna FC Levadia), kes kõik on oma klubi eest sel hooajal positiivselt silma paistnud.

Uus on ka sümboolse koosseisu väravavaht, kelleks on FC Levadiaga liigatabelit juhtiv Martin Kaalma.

Ka varem sümboolsesse koosseisu mahtunud mängijatest on nüüdki rivis paremkaitsja Gert Kams (Tallinna FC Flora), poolkaitsja Vladislav Ivanov (Narva JK Trans) ja meistriliiga väravaküttide edetabeli liider, ründaja Nikita Andrejev (Tallinna FC Levadia, pildil).