„Kõik rahvusvahelised mängud on rasked, eriti võõrsil kohtumised. Kuid eelseisvas mängus pole küsimus niivõrd Eestis, vaid selles, mida meie suudame teha,” leidis McClaren. „Kui mängime nii nagu viimati Brasiilia vastu, siis me saame kolm punkti Tallinnast.”

BBC Sport kirjutab, et arvatavasti saadab McClaren Tallinnas platsile sama koosseisu, kes mängis reedel 1:1 Brasiilia vastu, välja arvatud ründepaar. Kuna Alan Smith oli brasiillaste vastu kahvatu, saab koha Michael Oweni kõrval Peter Crouch, sest Wayne Rooney teenitud hoiatuskaartide tõttu osaleda ei saa.

Kuna Owen Hargreaves on jätkuvalt vigastatud, moodustavad poolkaitse endiselt Frank Lampard, Steven Gerrard, Joe Cole ja David Beckham. Vasakkaitsja kohal peaks alustama taas Nicky Shorey. Lisaks on kaitses veel Jamie Carragher, Ledley King ja John Terry.

Eesti võtab Inglismaa Lilleküla staadionil vastu kolmapäeval, 6. juunil. Inglismaa tabeliseis on niivõrd kehv, et Eestist võidupunktideta lahkumine võib nende jaoks sulgeda ukse 2008. aasta EM-finaalturniirile.

E-alagrupi tabeliseis:

meeskondmängepunkte
Horvaatia616
Venemaa614
Iisrael714
Inglismaa611
Makedoonia77
Eesti6-
Andorra6-