Viis hooaega Evertonis ja seejärel ühe hooaja Manchester Unitedis Moyesiga veetnud Fellaini kasvas šotlasega väga lähedaseks. "Kui ta lahkus, olin ma kurb. Me kuulsime asju raadiost ja telekast pärast kaotust Evertoni vastu, kuid ma ei teadnud, kas see on tõsi või mitte. Järgmisel päeval, kui ma trenni läksin ja teda sööklas nägin, kandis ta dresside asemel ülikonda. Ma ütlesin iseendale "see on lõpp". Kui ma olin söömise lõpetanud, kutsus ta mind oma kabinetti ja teatas mulle uudisest."

"Muidugi olin ma kurb. Tulid ka pisarad. See on normaalne. Olen ju kõigest inimene. Töötasin temaga koos kuus aastat. Ta polnud mulle küll isa eest, aga peaaegu. Ta aitas mind palju," lisas Fellaini.

Fellaini tunnistas, et talle mõjus häirivalt tema kohta käiv kriitika esimesel hooajal Unitedis: "Oma esimesel hooajal Manchesteris tehti mind kindlasti peasüüdlaseks. Kõiges oli süüdi Fellaini. Kui sa lased kriitikal ennast liiga palju häirida, siis varem või hiljem lõppeb see halvasti. See hävitas mind igast küljest."

Pärast Moyesi vallandamist oli treeneritoolil lühikest aega Ryan Giggs, kuid peale eelmise suve MM-i võttis Unitedi juhendamise üle Hollandi treener Louis van Gaal, kelle all on Fellainist saanud üks "punaste kuradite" keskvälja alustalasid.

"Ma teadsin, et läheb keeruliseks, kui van Gaal saabus, sest mind oli tehtud eelmise hooaja "mustaks lambaks". Kuid ütlesin endale, et mul ei ole mitte midagi kaotada. Peale MM-ilt tagasitulekut rääkisime lühidalt ja ta ütles mulle, et paljud mängijad on minuga samas olukorras ja kõik on mu enda kätes."

Fellaini on sel hooajal Unitedi särgis pidanud 25 kohtumist ja löönud selle ajaga 6 väravat.