Manchester United — AS Roma


Manchester Unitedi eest, kes kaotas nädal tagasi Rooma olümpiastaadionil AS Romale 1:2, ei saa täna kaasa teha eelmises mängus punase kaardi teeninud keskväljamees Paul Scholes. BBC Sporti andmetel võtab inglase koha poolkaitses šotlane Darren Fletcher. Vigastatute nimekiri on ManU-l üsna pikk, alates Nemanja Vidicist, Gary Neville`ist ja Mikael Silvestre`st.

AS Roma peatreener Luciano Spalletti ei saa täna arvestada Simone Perrottaga, kes kannab samuti distsiplinaarkaristust. Laupäevases Itaalia meistriliiga mängus Catania vastu andis peatreener puhkust oma põhimeestest nii Francesco Tottile, Daniele De Rossile, Alessandro Mancinile, Cristian Chivule kui ka Christian Panuccile, kes on täna kõik taas rivis.

Manchester Unitedi viiks täna poolfinaali ka 1:0 võit tänu avakohtumises löödud väravale. Samas pole inglaste mänguvorm olnud viimasel ajal kuigi hea — ManU kaotas nädalavahetusel Inglismaa meistriliigas võõrsil Portsmouthile 1:2. AS Roma võitis viimati koduliigas võõrsil Catania 2:0.

Valencia — Chelsea

Avamängus Londonis väärtusliku 1:1 viigi teeninud Valenciale piisab täna koduväljakul ka väravateta viigist, et poolfinaalkoht kindlustada. Chelsea peatreener Jose Mourinho loodab, et saab täna arvestada ka keskväljamehe Michael Essieniga, kes 19. märtsil Tottenhami vastu vigastada sai. Põlvevigastuse tõttu ei mängi kindlasti Arjen Robben.

Valencia jaoks on positiivne uudis, et kaasa saab lüüa nende väravakütt Fernando Morientes, kes on edukalt taastunud õlavigastusest. Hispaania klubi ei saa aidata vigastatud Vicente Rodriguez.

Chelsea võitis nädalavahetusel kodus Tottenhami 1:0 ja vähendas Inglismaa meistriliigas vahe liidri Manchester Unitediga kolmele punktile. Valencia kaotas laupäeval Athleticile 0:1 ja kukkus koduliigas viiendale kohale.