Jalgpalliportaali Goal.com andmetel käis ManU skaut 27. oktoobril vaatamas Inglise tugevuselt teises liigas mängiva Crystal Palace`i mängu Leicesteriga, mis kinnitab Manchesteri meeskonna huvi äsja Inglismaa koondisesse kutse saanud Zaha vastu.

Huvi on üles näidanud teisedki Inglise tippklubid - Londoni Arsenal, Liverpool, Manchester City ning Tottenham Hotspur. Seega peab Palace valmistuma Zaha müümisel suureks "sõjaks" üleminekuperioodi avanemisel jaanuaris.

Ometi peetakse üsna ebatõenäoliseks seda, et erinevates vanuseklassides Inglismaa noortekoondiseid esindanud Zaha juba talvel klubist lahkub, sest Crystal Palace võitleb kõrgliigasse tõusmise nimel. Seega tundub loogilisema variandina taoline tehing, kus ManU laseks Elevandiluurannikul sündinud mängumehel hooaja lõpuni Crystal Palace`is mängida ning alles suvel ta endale haaraks.

Zaha, kes võib mängida nii äärel kui ka ründes, oleks suurepärane asendus klubist hooaja lõpus ilmselt lahkuvale Nanile.

Üleminek ei saa olema ManU-le aga odav, sest 4-aastasena perega Inglismaale elama asunud Zaha on sõlminud praeguse koduklubiga lepingu 2017. aastani. Meeskonna asepresidendi sõnul tuleb mängumehe eest välja käia suisa 25 miljonit eurot.

Hiljuti 20-aastaseks saanud Zaha on mänginud Crystal Palace`i särgis juba 107 korda. Vaid 17-aastasena meeskonnas debüteerinud noormängija on kuulunud põhikoosseisu 2010. aasta sügisest.

Täna õhtul võib Zaha teha Inglismaa koondise eest debüüdi, kui Stockholmis kohtutakse Rootsiga.