Inglise jalgpalliliitu (FA) ootab sellise liigutuse eest ilmselt UEFA trahv, sest reeglite järgi ei tohi siseriiklikke mänge Meistrite liigaga samal õhtul pidada. FA sõnul polnud neil aga muud kuupäeva selleks mänguks võtta.

ManU ja West Hami avamäng 13. märtsil lõppes 1:1 viigiga. Karikavõistluste reglemendi järgi tuleb viigi korral ka teine mäng.

Seega saab 6. aprillil kaasa elada suisa kolmele põnevuskohtumisele - lisaks nimetatud karikamängule veel heitlustele PSG ja Manchester City ning Madridi Reali ja Wolfsburgi vahel.

ManU ja West Ham alustavad kell 21, Meistrite liiga mängud algavad 45 minutit hiljem. Reeglites on aga kirjas, et kõik siseriiklikud mängud peavad lõppema 30 minutit enne UEFA sarjade kohtumisi.

ManU ja West Hami paari võitja läheb 23. aprillil poolfinaalis Wembley staadionil vastamisi Evertoniga.

See on inglastele juba teine kord sel hooajal, kui FA karikamäng Meistrite liigaga kattub. Sama juhtus ka 8. aprillil, kui Arsenal võitis viienda ringi korduskohtumise Hulli vastu 4:0. Mäng algas samuti kell 21 ning jooksis kokku Madridi Reali ja Roma ning Wolfsburgi ja Genti kohtumistega.

Võib juhtuda, et Inglise klubid jäetakse nüüd UEFA rahadest ilma. Varasemalt, kui selline intsident on aset leidnud Premier League'is, kärbiti Inglise vutiliidule mõeldud 10 miljonist naelast maha üks miljon. See on raha, mis on ette nähtud noorte- ja kogukonnaprojektide jaoks ning jagatakse 20 Premier League'i meeskonna vahel võrdselt. Lisaks sai FA 42 000 naela trahvi.