Avapoolajal domineeris mängu Benfica, kuid väravani neil jõuda ei õnnestunud. Parim võimalus skoori avamiseks oli Nuno Gomesil. Teise poolaja viieteistkümnendal minutil viis prantslane Louis Saha Manchester Unitedi juhtima ja edaspidi kulges mäng juba Inglismaa klubi taktikepi all. Benfica väravavaht Quim päästis mitmel korral kodumeeskonna suuremasse kaotusseisu jäämisest

Viimati oli Inglismaa suurklubi suutnud Meistrite Liigas võõrsilt võidu teenida ligi kolm aastat tagasi. Eelmisel hooajal jäi ManU võõrsil Benficale alla 1:2 ja see sulges inglaste tee play-off`i. Seetõttu võib eilset võitu ka väikeseks revanšiks nimetada.

1:0 võit tähendab, et ManU on kahe vooruga kogunud 6 punkti. Esimesed 3 silma teenis teisipäeval šotlaste Celtic, kes alistas kodustaadionil FC Copenhageni 1:0. Ainsa värava lõi Kenny Miller penaltist, eelnevalt oli karistusalas määrustevastaselt mängitud Shunsuke Nakamura vastu. Vigastuse tõttu ei saanud eile kaasa teha Celticu põhiründaja Jan Venegoor of Hesselink. Benfical ja Copenhagenil on kahe mängu järel turniiritabelis 1 punkt.

Meistrite Liiga mängud, 26.09:
E-grupp Real Madrid — Dünamo Kiiev 5:1
E-grupp Steaua — Lyon 0:3
F-grupp Benfica — Man. United 0:1
F-grupp Celtic — Copenhagen 1:0
G-grupp CSKA Moskva — Hamburg 1:0
G-grupp Arsenal — Porto 2:0
H-grupp AEK — Anderlecht 1:1
H-grupp Lille — Milan 0:0

Meistrite Liiga mängud, 27.09:
A-grupp Levski — Chelsea
A-grupp Bremen — Barcelona
B-grupp Spartak Moskva — Sporting
B-grupp Inter — Bayern
C-grupp Liverpool — Galatasaray
C-grupp Bordeaux — PSV
D-grupp Šahtar — Olympiakos
D-grupp Valencia — Roma