Tänane Daily Mail kirjutab, et ManU peatreener Sir Alex Ferguson pole sel aastal erru läinud Paul Scholesile väljaspoolt asendust otsinud ning on keskväljal usaldanud Tom Cleverleyd ja Andersoni, kuid olukorras, kus mõlemad mehed on vigastatud – Anderson veebruarini ja Cleverley uue aastani – vajatakse hädasti täiendust.

Fergusoni kasutada on veel Darren Fletcher ja Michael Carrick ning viimasel ajal on ta ka ründajat Wayne Rooney’t mängitanud oma tavapärasest kohast veidi tagapool. Unitedi loots tunnistas eelmisel nädalal, et tal on võimalikud uued mehed silmapiiril, kuid tunnistas, et nende soetamine jaanuaris võib keeruliseks osutuda.

Ühe võimaliku variandina pakubki ajaleht 13 miljonit naela maksvat Elmi, teise valikuna on nimetatud Milano Interi mängijat Wesley Snejiderit, keda ManU-l suvel 40 miljoni naelsterlingi eest osta ei õnnestunud.

AZ Alkmaar kohtub homme Euroopa liiga eelviimases alagrupimängus võõrsil rootslaste Malmöga. Mäng algab Eesti aja järgi kell 20. Alkmaar hoiab kuue punktiga alagrupis Khrakivi Metalisti (10 punkti) järel teist kohta. Austerlaste Viin on viie punktiga kolmas.