ManU juhtkond on mures, et suurkulutaja Manchester City võib tõusta lähiaastatel Inglismaa jalgpalli uueks valitsejaks ja kavatseb seetõttu suvel kõvasti investeerida.

Fergusoni ostunimekirjas on Tottenhami poolkaitsja Luka Modric, Lille`i äärepoolkaitsja Eden Hazard ja Athletic Bilbao ründaja Fernando Llorente, kirjutab Daily Express. Kuna Ferguson peab Rafael Da Silvat ebausaldusväärseks ja Patrice Evra on juba 31-aastane, tahetakse meeskonda tuua ka uus vasakkaitsja. Sihikule on võetud Valencia mängumees Jordi Alba.

Tänase Daily Stari andmetel soovib Ferguson osta ka Barcelona keskkaitsjat Gerard Pique`d, kes oleks kõige üllatuslikum täiendus.

Unitedi lahkujate nimekirja juhivad ründajad Dimitar Berbatov ja Michael Owen. Erilist tulevikku ei paista klubis olevat ka Andersonil ja Federico Machedal. Fabio Da Silva laenatakse aga arvatavasti terveks hoojaks Benficasse.

Ka Unitedi endine kapten Gary Neville usub, et Fergusonil ei ole muud võimalust, kui koosseisu tugevdada. "Olen kindel, et ta ostab suvel uusi mängijaid,” sõnas Neville. “Ta mõistab, et meeskond vajab hädasti tugevdamist."